Søndag morgen, som den skal serveres
Søndag morgen, som den skal serveres
Hvad er bedre end æg, bacon og pølser en søndag morgen? Svaret
er egentlig mere bacon, men ikke i dette tilfælde.
Nu tænker du måske at der er da ikke det store i at lave æg
og bacon til morgenmad, men jeg laver nu æggene på en lidt anden måde. Så det
er egentlig det jeg vil fokusere lidt på her.
Her er til 2 personer, men vi havde også andet end bare æg,
så det kan godt være at andre vil have nogle flere æg.
Vare
|
Mængde
|
Æg
|
4
|
Smør
|
10g
|
Salt, peber, timian
|
|
Creme fraiche
|
1-2 spsk.
|
Bacon
|
Jeg starter ud med at stege baconen, da jeg bruger fedtet
til at stege æggene i.
Når baconen er færdig, så tager jeg dem af panden, og skruer
ned for panden (æggene skal ikke være færdige på 20sec), så kommer jeg æggene (som
jeg bare har slået ud i en skål, uden af briste blommen) og smørret på panden,
og røre konstant rundt. Når æggene er ved at være færdige kommer jeg krydderierne
i (hvorfor først nu? – ellers væsker æggen), blander rundt, og til sidst
tilsætter jeg creme fraichen, så den bliver lækker cremet.
Velbekomme!
Tips!:
Lav eventuelt æggene på en anden pande end baconen, og kom
æg og smør på panden inden den bliver varmet.
Jeg har denne opskrift fra selveste Gordon Ramsey, og du kan
her se hvordan han laver det.
Kommentarer
Send en kommentar