Frittata / æggekage


Let lækker æggekage
Med pølser og peberfrugt




En lille let, og hurtig ret til 1 person, som ikke tager meget mere end 30 min. at lave.

Ingredienser:
Mængde:
Æg
5 stk.
Små pølser
2 stk. (alt efter størrelse)
Løg
1 stk.
Hvidløg
2 fede.
Snackpeber
1 stk.
Olivenolie
2 spsk.
Parmesanost
En håndfuld
Revet mozzarella
En håndfuld


Hak peber og løg i tern, og steg det på panden i olivenolien, sammen med hakket hvidløg, til de er møre.  Skør pølserne i små bider, og kom dem på panden. Pisk æggene sammen, og kom dem på panden når pølserne er blevet lune.
Når æggekagen, har dannet sig en fin lille skorpe, så drys med revet parmesanost og mozzarella, og kom hele panden i en 200 grader varm ovn (180 grader hvis det er varmluft) og lad det blive derinde, indtil osten har fået en fin brun farve. Ta' det ud af ovnen, og server (AU! - Ja panden er varm, så brug et viskestykke eller lignende til at tage det ud)



Velbekomme!
Tips!
Hvis du kan lide det stærk mad, så smager frisk chili super godt i retten.
Smager også godt kold.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Nytårs raclette med 3 slags marineret kød

Dybt undervurderet Rødkålssalat med appelsin

Pimp din kartoffelmos med kål