Oksemørbrad i baconnet
Vi kan vist godt blive enige om at en øksemørbrad bare smager godt! Her er endnu en måde at lave en oksemørbrad lækker på.
Ingredienser:
1 kg. okse/kalve mørbrad
1 pakke bacon i skiver (125g)
2 fede hvidløg
1 spsk. tørret timian
1 spsk. rosmarin
1 dl persille
2 spsk. sennep
- Start med at afpus mørbraden
- Brun den af på en pande, og smør den herefter ind i sennep.
- Ta' hvidløg, timian, rosmarin og persillen og bland det i en morter. Smør krydreblandingen på mørbraden.
- Lav et baconnet, og pak mørbraden heri.
- Kom mørbraden i en 200 graders ovn, i 25-30 min.
- Ta' den ud, og lad den hvile i 10-15 min inden den skæres til.
Velbekomme!
Kommentarer
Send en kommentar