Oksemørbrad i baconnet


Vi kan vist godt blive enige om at en øksemørbrad bare smager godt! Her er endnu en måde at lave en oksemørbrad lækker på.




Ingredienser:
1 kg. okse/kalve mørbrad
1 pakke bacon i skiver (125g)
2 fede hvidløg
1 spsk. tørret timian
1 spsk. rosmarin
1 dl persille
2 spsk. sennep





  1. Start med at afpus mørbraden
  2. Brun den af på en pande, og smør den herefter ind i sennep.
  3. Ta' hvidløg, timian, rosmarin og persillen og bland det i en morter. Smør krydreblandingen på mørbraden.
  4. Lav et baconnet, og pak mørbraden heri.
  5. Kom mørbraden i en 200 graders ovn, i 25-30 min.
  6. Ta' den ud, og lad den hvile i 10-15 min inden den skæres til.


Velbekomme!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Nytårs raclette med 3 slags marineret kød

Dybt undervurderet Rødkålssalat med appelsin

Pimp din kartoffelmos med kål