Fiskefilet

Fiskefilet m. Persillesovs
Jamen er der noget bedre :-)


Fik sådan lyst til noget fisk, og hvad er snart bedre end engang fiskefilet m. persillesovs :-D
Pangasius fileter, duppet tørre med et styke køkkenrulle, vendt i mel -> æg -> rasp (hvad betyder -> ? - Først mel, så æg så rasp, men det andet var lettere at skrive - nu skriver du det jo alligevel - suk.) og steges på panden i margarine.
Som tilbehør, havde jeg kogt nogle baby kartofler, som ikke behøves at skrælles. Og en god opbagt mælkesovs (øøøh? - smeltet margarine med mel, og tilsat mælk) og kommet en god håndfuld persille i.
Og så nogle grønsager til :-D

Velbekomme!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Nytårs raclette med 3 slags marineret kød

Dybt undervurderet Rødkålssalat med appelsin

Pimp din kartoffelmos med kål