Restaurent besøg - SalonSalon
SalonSalon
Resturante besøg
Selvom pengene
er små, skal man også nyde livet lidt engang imellem, så derfor var kæresten og
jeg tager ned i byen, for at få noget god mad. Vi fandt en restaurant der
hedder SalonSalon (hvor ligger den? -
den ligger i Århus).
Salonsalon er en
restaurant, der skifter menukort hver dag, så man kan aldrig være sikker på
hvad det er man får at spise.
Jeg må ærligt
sige, at jeg er ikke 100% sikker på hvad det hele var, og hvilke ingredienser
der blev brugt, men sådan her husker jeg det, og hvis jeg skulle lave samme
menu, så var det sådan her.
Dagens menu, da
vi var der var (ifølge mig):
Forret:
Som forret, fik
vi røget laks med, skalotteløg, dild, cremefraiche og revet sellerirod og
kartoffel der var trykket sammen til nogle små firkanter.
Det smagte
utrolig godt som en helhed, men jeg savnede noget mere ”røg” over laksen. Jeg
ville også gerne have haft, at løgene var ligt mere spændende end ’bare’ løg i
tern ved siden af fisken.
Hovedret:
Til hovedret,
fik vi noget kalvekød (jeg er ikke sikker på hvilken udskæring, men jeg tror
det var cuvette), kartoffel/selleri pure, risotto (fantastisk risotto, godt
valg af hvidvin og parmesan), bagt rødbede og gulerod, en rødvins sauce kogt på
kraftig fond og en salat med en olie eddike dressing.
En rigtig god
sammensætning, og selvom jeg var lidt skeptisk over risotto, kalvekød og
rødvin, så smagte det alligevel rigtig sammen.
Dessert:
Her er jeg så på
udebane, da jeg ikke er så god til at kende forskel på de forskelige deserter.
Men jeg vil gætte på, at det var enden en budding eller rand, af tre
forskellige smage, og så top / bund ( ? – Jeg ved ikke hvilken del der skulle
vende op eller ned) som irriterer mig, da jeg ikke kan forklare hvad det var.
Buddingen var delt i tre, og hvis vi starter med den sorte/brune, så var det
med citron / lemon, den hvide var med vanilje og den søde var med appelsin. Ved
siden af, var der nogle syltede æbler.
Jeg er tilfreds,
jeg kan godt lide når noget smager af noget det ikke ligner, så da jeg skulle
smage på det sort / brune lag, så forventede jeg enden chokolade, eller
lakrids, men overhoved ikke noget surt som citron / lemon, og det samme med det
røde lag. Budding var jeg yderst tilfreds med, men de syltede æbler smagte
desværre ikke af særlig meget, øv øv, men man kan ikke være lige heldig hver
gang.
Alt i alt, er
jeg meget tilfreds, og med en pris på 230 kr for maden, så er jeg meget positiv
overrasket over kvaliteten og smagen af maden. Det var er småt sted med 4 borde
til 4 personer, og 3 bordet til 4 personer, og en bar. Men selvom det ikke var
stort, var det godt indrettet, og der var en god atmosfære, og tjeneren fik en
til at føle sig rigtig velkommen. Godt gået!
Jeg kan godt
anbefale dette sted, og det er ikke prisen der skal skræmme en væk herfra.
Velbekomme!
Kommentarer
Send en kommentar