Overskydende æbler = Himmelsk grød
Så er der Æblegrød
Vi var så heldige at have en hel masse æbler til overs, som var ved at blive rynkede og kedelige. Så vi tænkte at det var da vist på tide at eksperimentere med lidt grød... og vi blev ikke skuffede.
Vi var så heldige at have en hel masse æbler til overs, som var ved at blive rynkede og kedelige. Så vi tænkte at det var da vist på tide at eksperimentere med lidt grød... og vi blev ikke skuffede.
- 2 kg. æbler uden hus
- 50 g. sukker (kan variere alt efter hvor sure æblerne er)
- 0.4 L vand
- 1 spsk. Vaniliesukker
Dette er faktisk mega let at lave, så jeg vil forklare det på 6 punkter.
- Skyld æblerne, og fjern kernehuset
- Skær æblerne i tern
- Lig dem i en gryde sammen med vandet
- Kog grøden, så den bliver til mos
- Brug et dørslag til at "si" mosen igennem (så der ikke kommer skræl med)
- Tilsæt sukker, og vaniliesukke
Bum! men en lille ting at have i mente er, at alle vitaminerne ligger i skrællet, så hvis man vil have dem med, så blend grøden istedet for at si skrællet fra (Hvis man er til sådan nogle sundhedsstoffer ;-) ).
Server med en klat skyr (apropos sundhed).
Velbekomme!
Kommentarer
Send en kommentar