Jeg kalder det en Nordisk Wrap!

Den Nordiske Wrap

Kender i det når man  har noget har nogle forskellige madprodukter som man godt kunne have, men ved ikke lige hvordan det skal sættes sammen. Sådan havde jeg det i går, med hvidkål og wraps! Men der kom nu noget god og lækkert ud af det alligevel :-)




Til 5-6 Wraps
Ingredienser
Mængde
Oksekød
500g
Hvidkål
¼ hoved
Peberfrugt
2-3 stykker
Løg
2 stk. (eller 1 stort)
Hvidløg
3 fede
Chili
1 stk.
Persille
En god håndfuld
Tomat puré
En lille dåse
Fladbrød
6 tsk.
Skyr / creme fraiche
Som dressing
Salt, peber, paprika
Til at smage til

Hold fast, nu går det stærkt!

Hak Peberfrugt i strimler, hak løg, hvidløg og chili. Varm en pande godt op, og brun kødet. Når kødet er brunet tages det af panden, og peberfrugt og det andet hakket, kommes på panden med noget olie og bliver sauteret (At sautere betyder at letbrune en fødevare i fedtstof i kort tid, ved middel eller stærk varme i pande eller gryde).
Kom det brunede kød ned i panden, sammen med tomatpuré og paprika.  Lad det varme lidt og smag til med salt og peber.

Imens det hele ligger og bliver lækkert på panden, hakkes persillen groft, og hvidkålen skæres i strimler. Lige inden serveringen kommes persille og kål i retten. Det skal ikke have for længe på panden, da jeg personligt elsker kål med lidt bid i.

Varm brødene, og så skal det bare mixes. Kom en klat kød og kål mix, på fladbrødet og kom noget skyr eller creme fraiche ovenpå (Skyr minder lidt om yoghurt, så hvis dette ikke ønskes så brug creme fraiche).

Rul, spis, nyd, vær lykkelig ;-)



Velbekomme!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Nytårs raclette med 3 slags marineret kød

Dybt undervurderet Rødkålssalat med appelsin

Pimp din kartoffelmos med kål