Jeg kalder det en Nordisk Wrap!
Den Nordiske Wrap
Kender i det når man
har noget har nogle forskellige madprodukter som man godt kunne have,
men ved ikke lige hvordan det skal sættes sammen. Sådan havde jeg det i går,
med hvidkål og wraps! Men der kom nu noget god og lækkert ud af det alligevel
:-)
Til 5-6 Wraps
Ingredienser
|
Mængde
|
Oksekød
|
500g
|
Hvidkål
|
¼ hoved
|
Peberfrugt
|
2-3 stykker
|
Løg
|
2 stk. (eller 1 stort)
|
Hvidløg
|
3 fede
|
Chili
|
1 stk.
|
Persille
|
En god håndfuld
|
Tomat puré
|
En lille dåse
|
Fladbrød
|
6 tsk.
|
Skyr / creme fraiche
|
Som dressing
|
Salt, peber, paprika
|
Til at smage til
|
Hold fast, nu går det stærkt!
Hak Peberfrugt i strimler, hak løg, hvidløg og chili. Varm
en pande godt op, og brun kødet. Når kødet er brunet tages det af panden, og
peberfrugt og det andet hakket, kommes på panden med noget olie og bliver sauteret
(At sautere betyder
at letbrune en fødevare i fedtstof i kort tid, ved middel eller stærk varme i
pande eller gryde).
Kom det brunede kød ned i panden, sammen med tomatpuré og
paprika. Lad det varme lidt og smag til
med salt og peber.
Imens det hele ligger og bliver lækkert på panden, hakkes
persillen groft, og hvidkålen skæres i strimler. Lige inden serveringen kommes
persille og kål i retten. Det skal ikke have for længe på panden, da jeg
personligt elsker kål med lidt bid i.
Varm brødene, og så skal det bare mixes. Kom en klat kød og
kål mix, på fladbrødet og kom noget skyr eller creme fraiche ovenpå (Skyr
minder lidt om yoghurt, så hvis dette ikke ønskes så brug creme fraiche).
Rul, spis, nyd, vær lykkelig ;-)
Kommentarer
Send en kommentar