Duften af Mormor's kylling

 Åååh ja den gode gamle kylling

mmm. hvor her dufter af mormor! Den gode gamle grydekylling er på banen i det lille hjem!
Lige denne opskrift har jeg desværre ikke fra min kære mormor, men fra de to tossede Price brødre og det gør den jo ikke dårligere ;-)





 Til 4 personer



  • 1 kylling
  • en god håndfuld persille
  • salt
  • peber
  • 0.5 L god hønse bouillon
  • 0.5 L fløde
1. Start med at krydre kyllingen med salt og peber, og fylde den med lækker persille.
2. Dernæst skal kræet brunes på alle siderne i en gryde med smeltet smør.
3. Når dyret er  brunet skal der hældes boullion ved, og lad det stå og koge under låg i 30 min.
4. Så kommes der fløde til. og der skal så stå i 20 min. (eller til kyllingen er gennemstegt).
5. Ta kyllingen op, og hold den lun.
6. Imens laves sovsen, som egentlig bare skal stå og koge i 5 min. tid og sovsen skal smages til (være ikke bange for at sovsen skiller, opskriften kendes også som gammeldags kylling med skilt sovs)
7. Når sovsen er lavet, kan man eventuelt ligge en lille klat kulør deri, så den får en dejlig gylden farve.

Velbekomme !

Tilbehør:
Jeg vil anbefale som tilbehør at spise kogte kartofler, og agurksalat dertil (ligesom mormor lavede den)




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Nytårs raclette med 3 slags marineret kød

Dybt undervurderet Rødkålssalat med appelsin

Pimp din kartoffelmos med kål