Duften af Mormor's kylling
Åååh ja den gode gamle kylling
mmm. hvor her dufter af
mormor! Den gode gamle grydekylling er på banen i det lille hjem!
Lige denne opskrift har jeg desværre ikke fra min kære mormor, men fra de to tossede Price brødre og det gør den jo ikke dårligere ;-)
Lige denne opskrift har jeg desværre ikke fra min kære mormor, men fra de to tossede Price brødre og det gør den jo ikke dårligere ;-)
Til 4
personer
- 1 kylling
- en god håndfuld persille
- salt
- peber
- 0.5 L god hønse bouillon
- 0.5 L fløde
1. Start med at krydre
kyllingen med salt og peber, og fylde den med lækker persille.
2. Dernæst skal kræet brunes
på alle siderne i en gryde med smeltet smør.
3. Når dyret er brunet
skal der hældes boullion ved, og lad det stå og koge under låg i 30 min.
4. Så kommes der fløde til.
og der skal så stå i 20 min. (eller til kyllingen er gennemstegt).
5. Ta kyllingen op, og hold
den lun.
6. Imens laves sovsen, som
egentlig bare skal stå og koge i 5 min. tid og sovsen skal smages til (være
ikke bange for at sovsen skiller, opskriften kendes også som gammeldags kylling
med skilt sovs)
7. Når sovsen er lavet, kan man
eventuelt ligge en lille klat kulør deri, så den får en dejlig gylden farve.
Velbekomme
!
Tilbehør:
Jeg vil anbefale som
tilbehør at spise kogte kartofler, og agurksalat dertil (ligesom mormor lavede
den)
Kommentarer
Send en kommentar