Risengrød der ikke brænder på!

Julen står for døren, og for at have en vellykket 1. søndag i advent, skal der en god gang risengrød til!
Det eneste problem jeg har med risengrøden er, at man skal være over den konstant for, ikke at den brænder på, eller koger over. Der er selvfølgelig tricket med at ligge den under dynen, men hvem gider ris-ikere risengrød i sengen? 
Jeg tænkte derfor, at det måtte da være muligt at gøre dette på anden lettere måde.. I ovnen måske? Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det tager noget længere tid end normalt at lave en gang risengræd. Men når tiden ikke er problemet, så tror jeg ikke på at det findes en lettere måde at lave dette på.



Denne opskrift er til 2 personer (knap så stor en portion).

Ingredienser:
- 1,5 dl Grødris
- 1 L Sødmælk
- 0,5 tsk. Salt


Fremgangsmåde:
1. Forvarm ovnen til 100-120 grader. (kommer den over 130 grader, begynder den brænde på).
2. Bland alle ingredienserne i en gryde, der kan tåle at komme i ovnen.
3. Kom gryden i ovnen.
4. Rør i gryden hver 30. min (for at tjekke konsistensen).
5. Efter 2,5 time skulle grøden være klar (Er den ikke det, så ta' låget af, og giv giv den 15 min mere :-) )

Velbekomme!

TIPS:
Vær opmærksom på, at hvis mængden fordobles, så kan bagetiden være længere :-)
Jeg skal nok komme med en update, når jeg engang laver dette med dobbelt mængde :-)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Nytårs raclette med 3 slags marineret kød

Dybt undervurderet Rødkålssalat med appelsin

Pimp din kartoffelmos med kål