Stegte rejer med avocado creme

Så blev det Oscar aften og til dagens aftensmad, hører sig en forret er på sin plads.

Det vigtigste ved en forret er portion størrelsen. Den skal være stor nok til at bunden bliver lagt og appetitten bliver større, men ikke så stor at den mætter. Denne opskrift har dejlig lille, men smagsoplevelsen går at gæsten sidder tilbage med ønsket om en portion mere.



4 små portioner

  • 2 avokado
  • 1 dl cremefraiche (18%)
  • Saften fra 1/2 citron
  • Samt skralden herfra.
  • 170 g. rejer (drænet vægt)
  • 1 spsk chiliflager
  • 1 tsk. hvidløgsflager
  • Salt
  • Smør 
  1. Fjern skalden og stenen fra avokadoen og blend det sammen med cremefraichen.
  2. Tilsæt saften fra citronen og smag til med salt.
  3. Smelt smørret på en pande og kom chili- samt hvidløgsflager på panden
  4. Rør i krydderierne af og til, i ca. 2 min. (smag på blandingen, og kan hvidløget smages, er det klart)
  5. Kom rejerne på panden med krydderierne, og steg det i 1 min. imens der røres.
  6. Kom cremen i en skål, rejerne ovenpå og til sidst skralden fra citronen. (er der noget saft tilbage, fra rejerne, på panden, så ta en spsk. herfra og hæld det over)

Velbekomme!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Nytårs raclette med 3 slags marineret kød

Dybt undervurderet Rødkålssalat med appelsin

Pimp din kartoffelmos med kål