Sprød laks, med cremet pasta og sur salat

Jeg har været i mit kreative hjørne, og lavet mad på en helt anderledes måde!

Den er stadig under udvikling, så det jeg har brugt af ingredienser er ikke 100% korrekt;-) men dette er hvad jeg har haft gang i :-D



Til 4 personer (eller 2 meget sultne)


Til Pastaen:

  • 250 g. Paste Penne
  • 500 ml. mælk
  • 500 ml. madlavningsfløde
  • 200 g. champignion i kvarter
  • 1 stk. grofthakket løg
  • Salt, peber og fedtstof (olie)
Til Laksen:

  • 4 stk. Lakse protioner (UDEN skind)
  • Æg, mel og rasp (til panering)
  • Revet skrald fra en citron
  • Fedtstof (olie, smør eller margarine)


Til Salaten:
  • 1 pakke babyleafs
  • 2 store gulerødder
  • saften fra en citron
  • olivenolie
  • solsikkekærner
Pastaen:
Start ud med at komme champignon og løg på en pande. Når champignonen begynder at smide væske fra sig, kom derefter mælken i, og pastaen. når det begynder at koge, skal man blive ved med at røre i det, for ellers brander det på. Når mælken begynder at koge væk, kom derefter halvdelen af fløden på. 5 min. inden der skal serveres kommes resten af fløden i. smag til med salt op peber.

Laksen:
Først krydr laksen i citronskralden og noget salt, derefter paner laksen. Dette før jeg ved at vende dem i mel, derefter æg og til sidst vend dem i rasp. Laksen skal på panden med rigeligt fedstof, og vendes på hver side (jeg gør det kun en gang, så laksen forbliver lækker saftig inden i, og holder sin flotte gyldne farve)

Salaten:
Hold på hat og briller... Skyld salaten, riv gulerødderne, kom det i en skål sammen med olivenolie, citronsaften (en god ide at bruge den citron man har taget skralden fra, ellers går den til spilde) og solsikkekerner. Bland... bum salat.

Velbekomme!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Nytårs raclette med 3 slags marineret kød

Dybt undervurderet Rødkålssalat med appelsin

Pimp din kartoffelmos med kål