Pimp din kartoffelmos med kål

Det er nu ikke fordi jeg ligger skjul på det, men jeg bliver ret hurtig 'træt' af det samme mad igen og igen, så derfor laver jeg altid små variationer af det gode gamle, når jeg "har fået nok".




Jeg vil dog også ligge hånden på hjertet og sige, at der skal noget mere til, da kartoffelmos og mørbradbøffer, hurtigt bliver meget tørt.

Denne gang gik det ud over en kartoffelmos, som jeg skulle have til mørbradbøffer.

  • 500g kartofler
  • 2 spsk. skyr
  • 1/3 spidskål
  • 0.5-1 dl revet permasan.
  • ca. 0.5dl mælk
  • salt og peber.
Det er egentlig meget simpelt. skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Kom dem i en gryde med vand (ikke noget salt), og kog dem indtil de er møre.
Imens skæres spidskålet i småfine stykker (ca. 0.5 x 3 cm) og gøres klar til at komme på en pande. 

Når kartoflerne er møre, skal det laves til mos (jeg bruger et piskeris, frem med musklerne), dette gøres sammen med skyr (hvis den stadig er meget tyg, så kom mælk i til den bliver den ønskede tykkelse) når den er som man ønsker, kommes spidskålen på en pande og lige varmes, så den stadig er sprød i midten. Kom så parmesanen ned til kartoflerne, rør rundt, og så kom spidskålen derned også og rør rundt. 

Det var egetlig det :-D

Velbekomme!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Nytårs raclette med 3 slags marineret kød

Dybt undervurderet Rødkålssalat med appelsin