Karbonader med en lille gave af feta

Karbonader med en lille gave af Feta
Samt pomfitter og chili majo.



Bedstemors mad er bedst, men en gang i mellem bliver man nød til at få lidt variation, for ikke at køre for meget træt i det.

4 personer (eller 2 meget sultne)

  • 500g hakket svinekød
  • Feta / salatost (den skal være godt cremet)
  • Havregryn
  • Rasp
  • Karry
  • Chili flager
  • Salt peber

Start ud med at lave den "panering" som karbonaderne skal have. Jeg har ikke skrevet nogle mål på, det der kommer meget på slum. Men bland havregryn, rasp, karry chiliflager, salt og peber (smager også godt hvis man knuser cornflakes). Så tager man svinekødet, og deler det  i 4 stykker (mmm masser af kød). Så ælter man svinekødet, så det bliver fint og fast. derefter ødelægger man det så, ved at skære det halvt over, og former til 2 tynde bøffer. Jeg havde en blok feta, som jeg skar en skive af og kom på den ene halvdel af karbonaderne. Derefter lagde jeg den anden halvdel på, og trykkede det sammen så den bliver hel, og fetaen er skjult inden i karbonaden. Så kommes karbonaden i paneringen. Så skal den bare stedes som en normal karbonade (på panden med riiiiglig smør).

Til dette lavede jeg også pomfritter og hjemmelavet chilimajo.

Velbekomme!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Nytårs raclette med 3 slags marineret kød

Dybt undervurderet Rødkålssalat med appelsin

Pimp din kartoffelmos med kål