Caribisk inspireret Ris

En variation til den kedelige ris
med koteletter, smørgulerødder og lækre flutes



Jeg er en af de typer der let bliver træt af at få det samme igen og igen, så noget variation er altid godt, og selvom det er små ting der bliver ændret eller tilsat, så syntes jeg det går en kæmpe forskel.

- 2 dl Ris
- 3 dl Vand
- 1 (stor) Dåse kokusmælk 

Det er egentlig meget (meget) simpelt, man laver risene som man nu normalt gør, og når risen er færdig, og skal stå og trække som ris nu skal, så kommes kokusmælken ned til risene, og det står bare og hygger sig.


Til risen, havde jeg lavet også en caribisk inspireret kotelet, som var en herregårdskotelet der var krydret med salt, peber og noget saltet chiliflager.
Jeg havde lavet nogle smørstegte gulerødder, der var krydret med salt, peber og timian.
og til sidst havde jeg taget et flute (de der billige nogle, der lige skal have 10 min i ovnen for at blive færdige) skåret dem ud i stykker, og kommet en hvidløgsolie derpå med salt, peber og saltede chiliflager. Kom dem i ovnen i 10 min. så de er lækre brune. Pas på med ikke at lave dem for tynde, meningen er at de skal være sprøde udenpå og bløde indeni.

Velbekomme!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Nytårs raclette med 3 slags marineret kød

Dybt undervurderet Rødkålssalat med appelsin

Pimp din kartoffelmos med kål