Risotto med rejer, spinat og laks

Risotto med Rejer, spinat og laks


Når man har lyst til at forkæle sig selv lidt ekstra, så er dette en god start :-)



4 personer
Ingredienser
Mængde
Laks
1 stykke pr. person
Rejer
100g
Spinat
200g
Løg
1 stk.
Hvidvin
1 glas
Forårsløg
1 stk
risottoris
400g
Grønsags bouillon
1.5l
Parmasan
En stor håndfuld


Krydr laksen.
Start ud med at krydre laksen med salt, peber og rosmarin.

Lav risottoen:
Start ud med at hakke løget meget fint. Suiter det på en pande eller gryde i noget olivenolie. Derefter kommes risene i og der røres rundt til det bliver en stor masse. Derefter kommes hvidvinen i , og der røres så igen. Når risene har drukket alt vinen, så skal der hældes bouillon i, en øseske af gangen, imens der røres i risene og så snart bouillonen er væk, hældes en ny ske i (skrue ned på lavt blus, eller brænder det på).

Helvejs igennem bouillonen:
Begynder man at stege laksen med skinsiden nedaf (på medium blus) i 10 min. derefter vendes de, og får de sidste 5 min på den anden side (husk at tjekke at den ikke er rå inden den serveres ;-) ).

Når laksen vendes:
Kommes spinat og rejer ned i risottoen.

Lige inden servering:
Kommes det hakkede forårsløg og parmesanen ned i risottoen. Og der serveres :-)

Velbekomme!


Anbefalinger!!!
Dampede asparges havde jeg glemt øv øv. Så det vil jeg klart anbefale

Man skal altid have et fyldt glas vin imens man laver mad, ellers bliver det ikke godt ;-)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Nytårs raclette med 3 slags marineret kød

Dybt undervurderet Rødkålssalat med appelsin

Pimp din kartoffelmos med kål