Risotto med rejer, spinat og laks
Risotto med Rejer, spinat og laks
Når man har lyst til at forkæle sig selv lidt ekstra, så er
dette en god start :-)
4
personer
Ingredienser
|
Mængde
|
Laks
|
1 stykke pr. person
|
Rejer
|
100g
|
Spinat
|
200g
|
Løg
|
1 stk.
|
Hvidvin
|
1 glas
|
Forårsløg
|
1 stk
|
risottoris
|
400g
|
Grønsags bouillon
|
1.5l
|
Parmasan
|
En stor håndfuld
|
Krydr laksen.
Start ud med at krydre laksen med salt, peber og rosmarin.
Lav risottoen:
Start ud med at hakke løget meget fint. Suiter det på en
pande eller gryde i noget olivenolie. Derefter kommes risene i og der røres
rundt til det bliver en stor masse. Derefter kommes hvidvinen i , og der røres
så igen. Når risene har drukket alt vinen, så skal der hældes bouillon i, en
øseske af gangen, imens der røres i risene og så snart bouillonen er væk,
hældes en ny ske i (skrue ned på lavt blus, eller brænder det på).
Helvejs igennem
bouillonen:
Begynder man at stege laksen med skinsiden nedaf (på medium
blus) i 10 min. derefter vendes de, og får de sidste 5 min på den anden
side (husk
at tjekke at den ikke er rå inden den serveres ;-) ).
Når laksen
vendes:
Kommes spinat og rejer ned i risottoen.
Lige inden
servering:
Kommes det hakkede forårsløg og parmesanen ned i risottoen.
Og der serveres :-)
Velbekomme!
Anbefalinger!!!
Dampede asparges havde jeg glemt øv øv. Så det vil jeg klart
anbefale
Man skal altid have et fyldt glas vin imens man laver mad,
ellers bliver det ikke godt ;-)
Kommentarer
Send en kommentar