Kylling og pasta
Kylling og pasta
I tomatsauce
En ret jeg har haft lyst til at lave i noget tid nu, men jeg har ikke rigtig givet mig i kast med den, fordi…… Jeg havde solen i øjnene? Nej,
har ikke rigtig nogen god undskyldning, men her er den.
Her er der lige og lige nok til 2 personer (der skal nok laves noget mere pasta hvis man har en god appetit)
Vare
|
Mængde
|
Pasta
|
250g
|
Tomat
|
3 stk.
|
Løg
|
1 stk
|
Hvidløg
|
2 fede
|
Kyllingbryst
|
400 g
|
Salt, peber, timian og chili
|
|
Bøf mozzarella
|
1 stk
|
Så går vi gang, der er med om 20 min.
Start ud med at skær kyllingen i tern, og krydre dem med
salt, peber, timian og chili. Varm en pande op og brun kyllingestykkerne.
Hak løg og hvidløg, og brun det i en gryde. Hak tomaterne,
og kom dem ned i gryden. Lad det stå og simre i 5-10 min. tid, så tomaterne er
blevet godt smattede, smag til med salt, peber og chili (nogle gange kan det hjælpe
at komme LIDT sukker i, det fremhæver smagen af tomat).
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og kom derefter kylling og pasta ned i gryden med løg og tomater. Hak bøf mozzarellaen og kom
det ned i gryden, rør rundt, ta’ gryden af varmen, og lad osten smelte. Når
osten er smeltet er retten klar (2-5min.).
Velbekomme!
Tips!
Da denne ret er meget italiensk, så kan man også sagtens komme noget basilikum i retten
Da denne ret er meget italiensk, så kan man også sagtens komme noget basilikum i retten
Kommentarer
Send en kommentar